Nis

Okulumuzda okul kurallarına uyum,akademik başarı,arkadaşlık ilişkileri ,okul etkinliklerine katılım ve çevre bilinci gibi kriterler baz alınarak 5.,6.,7. ve 8.sınıf öğrencilerinden ayın öğrencisi seçilmiştir.Öğrenciler adına hazırlana belge Okul Müdürümüz Ramazan SALİ ,Psikolojik Danışma ve Rehberlik Öğretmeni Burak AKSAKAL ,Fen Bilgisi Öğretmeni Ümit MEMİŞ ve Türkçe Öğretmenimiz Selman ERTAŞ tarafından öğrencilere verimiştir.

Mrt

Okulumuzda her ay düzenli olarak bütün sınıflarda kazanım değerlendirme sınavı yapılıp,ayrıca İl milli eğitim müdürü tarafından 30.03.2023 tarihinde 7.ve 8.sınıflara yönelikl kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Beşiri Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okulumuzunda  katkılarıyla Cumhuriyet meydanında depremzede ailelerin yararına Kaymakamımız Sn.Mahmut ŞENER'İn katıldığı kermes düzenlenmiştir.Kermeste emeği geçen tüm öğretmen ,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1915 yılının 18 Mart sabahında din, devlet, vatan, millet, bayrak aşkıyla inancı, azmi, umudu elden bırakmayan kahramanların mücadelesinin adıdır ÇANAKKALE.

Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımız; varlığımızı, inancımızı, birliğimizi hatırlatarak içimizde bir coşku, vatan toprağının her karışı için mücadele eden, bizlere bu ülkeyi emanet edenlere yüreğimizde büyük bir minnettarlık hissi uyandırır.12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü okulumuzda kutlanmıştır.

Mrt

Yeşilay Haftası; ülkemizin de önemli halk sağlığı sorunlarından biri olan ve bağımlılık yaptığı bilinen sigara, alkol ve diğer tüm bağımlılık yapıcı maddelerle mücadeleyi içermektedir.Her yıl Mart ayının ilk haftası (1-7 Mart) ülkemizde "Yeşilay Haftası" olarak kutlanmaktadır.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.Okulumuzun düzenlediği 12 Mart programı ilçemizde kutlanmıştır.

Mrt

İngilizce öğretmenimiz Selman EBER tarafından 6.sınıflarla beraber müfredatda yer alan OCCUPATION(Meslekler) konusu ile ilgili çalışma gerçekleştirilmiştir.Emeği geçen hocamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun öğrencileri tekvando ,jimnastik ,okçuluk gibi farklı spor alanında yeteneklerini sergilediler.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı anaokulu ve anasınıfındaki tüm öğrencilere ücretsiz yemek vermeye başlamıştır.

Ock

Okulumuzun kütüphanesininin oluşturulma aşamasında katkıda bulunan 8.sınıf öğrencilerimize başarı belgesi Bilişim Teknoloji ve Yazılım öğretmeni Funda AKBAY eşliğinde Okul Müdürümüz Ramazan SALİ tarafından verilmiştir.

Başarılarının devamını dileriz.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Müdürlüğünün LGS 2.deneme sınavı saat 9.15' te yapıldı.

Tüm öğrencilere başarılar dileriz.

Ekm

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul aile birliği genel toplantısı 28/10/2022 tarihinde saat 10:30 da okulumuz kütüphanesinde velilerimizin yüksek katılımı ile gerçeleştirildi. Toplantıda eğitim öğretim kalitesinin artırılması için yapılacaklar, öğrencilerin devam-devamsızlık durumları , beslenmeleri ile ilgili bilgi alışverişi yapıldı. Okul Müdürü Ramzan SALİ Başarının  artması için okul ve veli iş birliğinin önemi anlatıldı.Eğitim paydaşlarına düşen görevler belirtildi.Velilerinde görüşleri alınarak eğitimde kalitenin arttırılması için velilerin sık sık okula gelmeleri ve öğretmenlerle işbirliği içinde olmalarının eğitimde başarı getireceğini belirti.