BATMAN / BEŞİRİ - Yunus Emre Ortaokulu

04883112008
BAĞDU MAH. ATATÜRK CADDESİ NO 43 BEŞİRİ / BATMAN
Vizyon
Öğrenmeden hoşlanma ve yaşam boyu öğrenme ihtiyaç olarak kabul edilsin. Okulumuzda: Her veli öğrencisine toplum için istihdam edinebilir ve üretici bireyler yetiştirilmesi için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için yargılayıcıdan çok destekleyici, aktarıcıdan çok yönlendirici ve kılavuzdur. Okulumuz ve çevremiz birbirimizin gelişmesi için yardımcı olmanın önemine inanmıştır.
Misyon
Biz öncelikle ilköğretimin amaçları yanında bütün öğrencilerin kendisinden başlamak üzere ailesine, toplumuna ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getirebilmesi için, bilgi çağının gereklerine uygun olarak; bilgiye erişme yollarını bilen, sorunlarını çözebilen teknoloji ürünlerini kullanabilen, hoşgörülü, sağlıklı kişilik ve sosyalleşmesini tamamlamış bir birey olarak yetişmesi için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Ulaşım
Öğretmenlerimiz Batman İl merkezine ulaşımı, yarım saatte bir hareket eden Beşiri Belediyesi araçlarıyla sağlamaktadır. İl merkezine ulaşma şahsi aracınızla 15, Belediye aracıyla 25 dakikadır.
Okulumuzun servisi bulunmamaktadır.
37°54´58.3"N 41°17´13.8"E
Okulumuz İlçe merkezinde olup il merkezine 16 km uzaklıktadır.